Instituto Europeo di Design, Italia – ofera burse de studiu in valoare de 50% din taxa de scolarizare!


Istituto Europeo di Design acordă 34 de burse pentru studenţii din Uniunea Europeană care doresc să candideze pentru programele lor de specializare de 3 ani în domeniul designului,  modei, artelor vizuale şi comunicării pentru anul şcolar 2010/11. 

Cine se poate inscrie?

Toţi cei cu vârsta între 18-26 ani se pot înscrie  la aceste specializări din cadrul universităţilor din Milano, Roma, Torino, Madrid şi Barcelona.

Ce trebuie sa faceti?

Studenţii trebuie să elaboreze proiecte pe tema “My Cult”, având ca scop reprezentarea sau descrierea unui obiect sau persoane care a devenit idol, aspiraţie sau icoană.

În funcţie de specializarea pentru care se optează, proiectele trebuie să fie în conformitate cu materia şi cerinţele  din fiecare categorie.

Ce se intampla?

Proiectele admise vor fi publicate pe site-ul http://www.creative diary.net, unde vor fi evaluate de vizitatorii site-ului .

O comisie formată din profesori va nota proiectele şi va acorda bursele.

Ce obtineti?

9 din totalul burselor sunt integrale şi acoperă taxa de studiu în primul an, iar în următorii doi ani, pentru rezultate excelente (28/30 p.) se acordă burse în valoare de 50% din taxa de studiu.

Cele 25 de burse rămase sunt parţiale -
acoperă 50% din taxa de studiu în primul an, cu posibilitatea prelungirii ,dacă se obţin rezultate academice bune.

Termenul limită de depunere a documentelor - 12 aprilie !!

 Sursa : http://www.integral edu.ro/