profin buildingEști student la ASE București? Esti pasionat de piata de capital? Doresti sa iti extinzi cunostintele in domeniul administrarii unui portofoliu de investitii? Vrei sa inveti intr-o maniera interactiva, urmand procese si instrumente de lucru folosite de catre profesionisti ? S.A.I. PROfin isi propune sa transfere know-how si expertiza dinspre profesionisti catre studenti.

Daca vrei sa inveti despre piata de capital si administrarea unui portofoliu de investitii de la profesionistii din domeniu, te invitam sa aplici pentru un loc in cadrul intreprinderii simulate S.A.I. PROfin, completând FORMULARUL DE APLICAȚIE.

Prin completarea formularului de mai jos va puteti inscrie in procesul de recrutare pentru un loc de practica in cadrul intreprinderii simulate cu profil Societate de Administrare a Investițiilor - SAI PROfin, sau/si pentru un loc de practica la una din institutiile financiare partenere in cadrul proiectului PROfin.

Termenul limita pentru depunerea aplicatiilor este Duminica, 20 Octombrie, ora 24:00

Studentii selectionati in urma evaluarii aplicatiilor vor fi invitati la interviu in perioada 21-25 Octombrie!!!

Asteptam cu interes aplicatia ta!

IMPORTANT: Grupul tinta al proiectului este constituit din studentii din anul III la ciclul de licenta, respectiv anul I si II de la masterat din cadrul facultatii FABBV.

Echipa PROfin

profin.ase[...]gmail.com

facebook-button