Claudiu IVAN

Imprimare
PDF

Claudiu IVAN

Claudiu Ivan este de profesie sociolog, absolvent al Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala, sectia Sociologie, din cadrul Universitatii din Bucuresti. Si-a completat formarea cu studii postuniversitare fiind absolvent de programe de master in Romania si strainatate dupa cum urmeaza:

- master in limba engleza de analiza a politicilor publice si statistica avansata la Facultatea de Sociologie din cadrul Universitatii Leuven, Belgia (2007).
- master de Comunicare si Opinie Publica la Facultatea de Sociologie, Universitatea din Bucuresti (2003).
- master de Guvernare si dezvoltare comunitara la Facultatea de Stiinte Politice, SNSPA (2008).

In prezent domnul Claudiu Ivan lucreaza la teza de doctorat vizand "Mecanismele de implementarea a politicilor publice privind egalitatea de sansa in Romania". Termenul de sustinere a tezei de doctorat: septembrie 2009.

Din anul 2003 Claudiu Ivan este expert in cadrul Agentiei pentru Strategii Guvernamentale din cadrul Guvernului Romaniei unde se ocupa de managementul proiectelor de cercetare sociala.
Aceasta postura i-a dat prilejul sa devina familiar cu specificul de functionare al mecanismului administrativ si deficientele acestuia.

Apropiatii lui Claudiu Ivan sunt unanimi in a recunoaste cerbicia in atingerea obiectivelor si echilibrul manifestat in momentele de incordare si provocare.

Află mai multe citind CV-ul complet