Guvernul de la Bucureşti, care-şi trimite tinerii la studii în afara ţării pe milioane de euro, nu dă doi bani pe ei când se întorc acasă, deşi au un bagaj de cunoştinţe extrem de încărcat, pe care l-ar putea pune în slujba ţării, numai dacă ar exista şi voinţă în acest sens.
Aceasta este concluzia la care a ajuns chiar unul dintre bursieri, Codrin Ştefan Arsene, citat de hotnews.ro. Codrin este unul dintre băieţii deştepţi ai României, care a plecat în 2005 în America cu o bursă guvenamentală. Însă, ulterior a conştientizat că Executivul nu-şi dă interesul nici pentru a plăti la timp taxele pentru studii, dar nici pentru a încadra oamenii care studiază în universităţi prestigioase ale lumii în instituţiile statului român, unde ar fi nevoie de ei.
Codrin Ştefan Arsene este unul dintre băieţii cu adevărat deştepţi ai României, care este bursier acum la University of Chicago şi care deplânge modul în care Guvernul român îşi tratează oamenii care ar putea ajuta ţara să iasă din impas. Potrivit hotnews.ro., Codrin este unul dintre puţinii români care a obţinut în 2005 o bursă guvernamentală, prin intermediul căreia a putut studia în America. A călătorit prin 64 de ţări, se implică activ în politicile de tineret de la Bruxelles şi, din 2007, face cercetări economice în Africa.


Acest articol a fost preluat de :