Membru fondator

Simion ILIE

Imprimare
PDF

Simion ILIESite perso : www.simion-ilie.ro

A lucrat in tara si in strainatate in domenii variate (formare, relatii publice, comunicare, marketing, cercetare sociala si politica, project management), iar in prezent este implicat in scrierea si implementarea de proiecte cu finantare europeana.

Acordă o atenţie deosebită dimensiunilor metodice şi strategice ale acţiunilor. Studiile şi experienţa profesională multidisciplinară şi multiculturală îi permit să dovedescă polivalenţă şi adaptabilitate în contexe noi.

Este licenţiat în filologie şi în ştiinţe administrative, a beneficiat de o bursă Erasmus, obţinând în Franţa o diplomă de studii universitare generale  în domeniul Administraţiei economice şi sociale.

Prin intermediul BSGR a făcut un Master în Ştiinţele informaţiei şi comunicării la una din cele mai bune universităţi din Franţa şi din lume, unde a terminat  şef de promoţie.

Competenţe:

 • scrierea si implementarea de proiecte finantate din fonduri europene
 • elaborarea de strategii si planuri de comunicare
 • conceperea, susţinerea şi evaluarea de programe de formare/traning
 • elaborare de materiale publicitare pe suport hârtie sau web
 • analiza şi conceperea de dispozitive de comunicare culturală, turistică, politică, democrație participativă
 • redactarea caietelor de sarcini pentru operaţiuni de comunicare pe toate suporturile
 • utilizarea tehnicilor şi metodelor de cercetare calitativă şi cantitativă (interviu, chestionar, focus grup)

Află mai multe citind CV-ul complet

Viziteaza site-ul personal

 

Sebastian MUNTEANU

Imprimare
PDF

Sebastian MunteanuAbsolvent al Masterului in Stiinte de Mediu si Dezvoltare Durabila, in cadrul Universitatii din Lund, Suedia precum si al Academiei de Studii Economice, Bucuresti. Personalitate deschisa si o atitudine pozitiva. Sase ani de experienta in mediul public si privat. Experienţă în marketing, activităţi de PR, copywriting, bugetare, predictii financiare, campanii de presa etc. Practica in organizarea de seminarii si evenimente publice. Bune abilităţi de analiză şi cercetare.

Vorbitor de engleză (20 ani); franceză (10 ani); suedeză (2 ani)

Experianta in:

 • Cercetare
 • Capacitatea de a construi sisteme si modele complexe (softuri Stella; MapSys)
 • Utilizator profesionist al suitei Microsoft Office
 • Planificare de management
 • Advocacy şi lobby
 • Bugetare
 • Experienta in organizarea de seminarii si evenimente educationale
 • Negociere
 • Abilitatea de a scrie 40 de cuvinte pe minut

Află mai multe citind CV-ul complet

Sergiu OLTEANU

Imprimare
PDF

Sergiu OLTEANU

Consultant în domeniul dreptului internaţional, în dreptul muncii român şi german, precum şi în dreptul achiziţiilor publice român şi european, cunoscător al jurisprudenţei Curţii de Justiţie a Comunităţilor Europene şi a Curţii Europene a Drepturilor Omului, Sergiu Olteanu are o experienţă îndelungată în domeniul organizaţiilor non-profit, fiind preocupat de dezvoltarea capacităţii administrative şi dezvoltării instituţionale, de managementul instituţiilor publice şi organizaţiilor non-guvernamentale, de stadiul reformelor împotriva corupţiei în ţara sa natală, de corecta transpunere în dreptul românesc a acquis-ului comunitar, precum şi de asigurarea unei protecţii juridice eficiente drepturilor fundamentale ale omului.

Doctorand la Facultatea de Ştiinţe Juridice a Universităţii Osnabrück, absolvent a două studii de master la Facultatea de Ştiinţe Juridice a Universităţii Julius Maximilian Würzburg/Universităţii Passau ca şef de promoţie, Sergiu Olteanu este autor a 17 lucrări ştiinţifice publicate sau în curs de publicare în reviste de specialitate din România şi Germania, precum şi a unei baze de date cu jurisprudenţa Curţii de Justiţie a Comunităţii Europene în domeniul achiziţiilor publice şi dreptul muncii.

Află mai multe citind CV-ul complet

Eduard CIOCANESCU

Imprimare
PDF

Eduard CIOCANESCU

Consultant in management si dezvoltarea afacerilor la o companie multinationala. Experienta in sectorul energetic, piata de retail & FMCG, piata de constructii, I.T. si administratie publica. A organizat multiple seminarii si conferinte in Romania, Statele Unite ale Americii si Marea Britanie.

Licentiat in Managementul Sistemelor Informatice si Afaceri Internationale in colegiul de afaceri Eller din cadrul Universitatii Arizona, S.U.A. si Universitatii Edinburgh, Marea Britanie. Urmeaza in prezent un doctorat in economie in cadrul Academiei de Studii Economice, universitate unde a obtinuta licenta in Informatica Economica in anul 2004.

In prezent, Eduard incearca alaturi de alti 4 consultanti sa contribuie la modernizarea sistemului educational romanesc. Colaboratorii il considera o persoana optimista, un bun analist si negociator. Ii place sa gaseasca solutii pentru situatiile complexe.

Află mai multe citind CV-ul complet

Delia BUNCEANU

Imprimare
PDF

Delia Bunceanu

Formator de formatori în domeniul educaţiei, profesor de limba şi literatura franceză şi expert în analiza, elaborarea şi editarea de manuale şcolare, Bunceanu Victoria – Delia şi-a stabilit ca scop revigorarea învăţământului românesc.

Absolventă a Facultăţii de Litere, Bunceanu Victoria - Delia a urmat cursurile Universităţii Paul Valéry, din Montpellier, Franţa, obţinând în 2008 diploma de master II cu menţiunea „Très Bien”. Stagiul efectuat în cadrul Serviciului Editorial al Editurii Hachette International, experienţa ca profesor de limba şi literatura franceză în România şi lucrările de cercetare realizate în Franţa au pregătit-o pentru reformarea administraţiei publice din România.

Spirit creativ, dar şi combativ, Delia este de câtva timp consilier superior în cadrul O.I.P.O.S.D.R.U, Ministerului Educaţiei, Cercetării şi Inovării şi consideră că trăieşte intens ciocnirea poeziei cu geometria administrativă în punctul descoperit cândva de Dan Barbilian.