Daca esti ABSOLVENT/A al/a Academiei de Studii Economice din Bucuresti, atunci articolul de mai jos este de interes pentru tine!

In cele ce uremeaza, vă solicităm sa participati la un sondaj reprezentativ pentru absolvenții ASE București referitor la insertia lor pe piata muncii. Comunicând experiențele personale pe care le-ați avut în timpul studiilor, precum și după absolvire, puteți contribui la configurarea unei imagini reprezentative valorasă pentru decidenții instituției, ca și pentru cei care pot influența evoluția pieței muncii.

Vă asigurăm că răspunsurile dumneavoastră vor fi folosite numai în cadrul acestui studiu. Rezultatele vor fi publicate astfel încât să excludă identificarea persoanelor.

INFORMAȚIILE DUMNEAVOASTRĂ VOR FI TRATATE STRICT CONFIDENȚIAL.

Dacă doriți, vă putem trimite un rezumat cu cele mai importante rezultate.

Completarea chestionarului dureaza aproximativ 15 min. dar va asiguram ca va fi extrem de usor (click pe imaginea de mai jos)!

Vă mulțumim foarte mult pentru sprijin!

Completeaza chestionarul acum!

Acest chestionar semi-structurat se adreseaza studentilor care au avut cel putin o experienta de studiu in strainatate in timpul careia a efectuat un stagiu de practica.

Precizam ca informatiile furnizate vor fi tratate confidential, acestea fiind utile pentru redactarea unui manual de bune practici privind efectuarea stagiilor de practica la universitatile din Romania.

Experienta ta din strainatate este foarte valoroasa! Prin completarea acestui chestionar poti contribui cu idei la imbunatatirea organizarii stagiilor de practica din Romania.

Timpul de completare aproximativ este de 10 minute!

Iti multumim anticipat pentru timpul acordat ! (click pe imagine pentru completare !)

checkMark

Am fost incantati de numarul mare de aplicatii, si desi initial planificasem selectia unui numar de 35 de studenti, dupa evaluarea aplicatiilor dar mai ales in urma desfasurarii interviurilor fiind impresionati de interesul si dorinta studentilor de a se alatura proiectului, am decis suplimentarea locurilor. Fiind prima selectie de "personal" al S.A.I. PROfin, si avand planuri ambitioase de dezvoltare a intreprinderii, consideram ca fiecare dintre voi va avea o contributie semnificativa la dezvoltarea activitatii S.A.I. PROfin.


Astfel, ne bucuram sa te invitam sa te alaturi intreprinderii simulate S.A.I. PROfin. Asa cum am discutat si in cadrul interviurilor, activitatea S.A.I. PROfin va demara la inceputul lunii mai, cu o sesiune de training pentru toti "angajatii" PROfin. Mai multe detalii despre perioada de desfasurare si agenda trainingului vor fi comunicate in saptamanile urmatoare.

Felicitari! Asteptam cu nerabdare sa ni te alaturi!

 In continuare tabelul nominal in ordinea punctajelor obtinute:

Citeşte mai mult...